Megoldásaink

Mire jó egy biztosítás?

A pénzügyi termékek közül a biztosítás ossza meg legjobban az embereket, márpedig biztosításra szükség van. Aki rendelkezik autóval, lakással, tervekkel azoknak szüksége lehet biztosításra.

Gondoljon családjára, gondoljon a jövőjére.

Minden pénzügyi terméket arra kell használni, amire való.

Nézzen körbe termékeink között, keresse tanácsadóinkat!

Megtakarítások

A hosszú távú megtakarítások felértékelődtek az utóbbi években.
Sokan szeretnék saját kezükbe venni a sorsukat, de a különböző hirdetések számtalan befektetési lehetőséggel kecsegtetnek, amelyek között sokszor még pénzügyi szakemberként is nehéz kiigazodni.

Nyugdíjcélú megtakarítás

Ön is nyugodt, pihenéssel és élményekkel teli időszakként szeretné eltölteni nyugdíjas éveit, unokái körében? Ennek egyik alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. Várható élettartalmunk folyamatosan emelkedik, az átlagnyugdíj értéke csökken, a társadalom öregszik.

Otthon, lakás

Lakásbiztosítás az Ön biztosítása – függetlenül attól, hogy házát, lakását, berendezési tárgyait vagy mindezeket együtt szeretné biztosítani. A választott csomag igény szerint tovább bővíthető családi baleset- és életbiztosítással, egészségügyi vizsgálat nélkül.

Vállalati biztosítás

Vállalkozások egyedi és csomagos termékekre vonatkozó vagyon-és felelősségbiztosítása.

Egészségpénztár

Ön és családja egészségügyi kiadásai finanszírozásához kedvező lehetőséget biztosít az adó-visszatérítéssel támogatott egészségpénztári tagság.

Felelősségbiztosítás

Egy vállalkozás működése során az akaratlan károk okozása is probléma lehet. Az így felmerülő esetleges váratlan anyagi terhek és következmények enyhítésére nyújt védelmet.

Kockázati életbiztosítás

Védekezhet az előre nem látható események negatív hatásai ellen.

Autó, gépjárművek, flotta

Széles körű védelmet nyújtó csomagok az Ön igényei szerint. Beépített assistance szolgáltatások. Vételár biztosítás a gépjármű 12 hónapos koráig.

Utazás

Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre Pótdíj megfizetésével akár az egész világra Utazás előtt akár 2 órával is megköthető

Kérdése van?

Kérjen visszahívást, vagy személyes tanácsadást!