Kockázati életbiztosítás

Legyen fiatal egyedülálló, vagy elfoglalt családanya, esetleg a nyugdíjas évek előtt álló vállalkozó, életbiztosításaink között megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelőt! Gondoskodhat önmagáról és szeretteiről kockázati életbiztosításainkkal, megtakarítási programjainkat választva pedig biztosítási védelem mellett megalapozhatja a jövőben elérni kívánt céljait.

Önnek lehetősége van tanácsadóink segítségével a megadott fedezetek figyelembe vételével egyedileg összeállítani biztosítási védelmét. Az Allianz Gondoskodás Programok főbiztosítottjára a kiegészítő életbiztosítás választandó. Minden további élet-, baleset- és egészségbiztosítást Ön választhat a szerződésbe.

A befektetéseken elérhető hozamot nagyban befolyásolják a befektetésekkel kapcsolatban felmerülő költségek. Minél alacsonyabbak ezek a költségek, annál több marad a befektetésen realizált hozamból a befektetőnél.

Biztosítási esemény a biztosítottnak a kockázatviselés időtartama alatt bekövetkezett halála.

Biztosítási esemény a biztosított olyan balesete, melynek következtében a biztosított a baleset időpontjától számított egy éven belül meghal.

A biztosítási esemény: biztosított kockázatviselési időszakban bekövetkező olyan balesete, melynek következtében a baleset időpontjától számított két éven belül a biztosított 10% ot meghaladó mértékű maradandó egészségkárosodást szenved. Az egészségkárosodás mértékét a szerződési feltételekben rögzítettek szerint kell megállapítani.

A biztosítási esemény: biztosított kockázatviselési időszakban bekövetkező olyan balesete, melynek következtében a baleset időpontjától számított két éven belül a biztosított balesetből eredő, orvosilag indokolt és szükséges a jelen szerződési feltételek szerinti műtétére kerül sor.

Biztosítási események:

• rosszindulatú daganat,
• szívinfarktus,
• agyi érkatasztrófa (agyvérzés),
• a biztosítotton szervátültetést hajtanak végre,
• krónikus veseelégtelenség,
• szívkoszorúér műtét,
• AIDS –(HIV –)
• teljes vakság,
• nagy végtagamputáció
• sclerosis multiplex,
• nagy égési sérülés a feltételekben meghatározottak szerint.

A biztosítási eseményekről itt csak egy áttekintést adtunk, a felsorolt biztosítási események pontos meghatározását a szerződési feltételek tartalmazzák.

A biztosítási esemény a biztosított balesetből vagy betegségből eredő „D” vagy „E” kategóriás besorolású rokkantsági ellátásra való jogosultsága , ha a rokkantsági ellátásra való jogosultságot, valamint az egészségi állapot mértékét a vonatkozó jogszabályokban kijelölt szerv/szervek a baleset, vagy betegség bekövetkeztétől számított két éven belül megállapítja/megállapítják, azzal a kikötéssel, hogy a biztosítási eseményhez vezető balesetnek, vagy betegségnek is a kockázatviselési időszakban kell bekövetkeznie.

A biztosítási esemény a biztosítottnak balesetből vagy betegségből eredő, orvosilag indokolt és szükséges műtéte , feltéve, hogy a biztosítási eseményhez vezető baleset, vagy
betegség is a kockázatviselési időszakban következett be.

A biztosítási esemény a biztosítottnak a kockázatviselési időszakban saját jogán történő, baleset vagy betegség miatt orvosilag indokolt és szükséges fekvőbeteg gyógyintézetben
történő folyamatos gyógykezelésének megkezdése , a baleset vagy betegség bekövetkezését követő egy éven belül, azzal a kikötéssel, hogy a biztosítási eseményhez vezető balesetnek, vagy betegségnek is a kockázatviselési időszakban kell bekövetkeznie.

A biztosítási esemény a biztosított olyan a kockázatviselési időszakban bekövetkezett balesete vagy valószínűsíthető beteBiztosítási események és szolgáltatások Főbiztosított halála esetén az egységszámla aktuális értéke Főbiztosított halála esetén az egységszámla aktuális értéke Főbiztosított halála esetén az egységszámla aktuális értéke Főbiztosított halála esetén az egységszámla aktuális értéke Főbiztosított halála esetén az egységszámla aktuális értéke Főbiztosított halála esetén a Kockázati életbiztosítás aktuális biztosítási összege gsége , amelyből eredően a szerződési feltételek szerint indokolt orvosi ellátásra van szüksége.

Biztosítási esemény a biztosított kockázatviselési időszakban bekövetkező olyan
balesete, melynek következtében a biztosított csonttörést, csontrepedést szenved. A
jelen felt ételek szempontjából a fogtörés nem minősül csonttörésnek.

Biztosítási esemény, h a a biztosított számára, daganatos betegség gyanúja miatt a háziorvos, az illetékes szakorvos, vagy magánorvos írásban további szakorvosi vagy diagnosztikus vizsgálatot rendel el.

Kérdése van?

Kérjen visszahívást, vagy személyes tanácsadást!