Hitelcél
FőoldalHitel igénylésRólunkPartnereinkHitel fajták, befektetések- befektetés- lakáshitel- szabad felhasználású hitel- hitel kiváltás- adósság rendező hitel- Nyugdíjpénztár- Személyi kölcsön
Rólunk írták:

S.A. (Budapest, 2007. 12. 28.)
Befektetéssel kapcsolatban kértem k.. Tovább

Kovács Ferenc (Budapest, 2007. 12. 12.)
Hitel kiváltáshoz és egy régi ál.. Tovább

B. P. (Budapest, 2007. 12. 06.)
Egy szabadfelhasználású hitelt vet.. Tovább
Pénzpiaci hírek:

Visszatért az optimizmus, minden kizöldült
A délelőtti gyengélkedés után már pozitívan sikerült zárni Varsóban is, nem beszélve a régió többi tőzsdéjéről. A WIG20 0,64 százalékkal 3657 pontra emelkedett, a legforgalmasabb TPS...

A Mol segítségével sikerült pluszban zárni
A BÉT két nagy papírja ellentétes irányba húzta a BUX-ot, ám az erősödő Mol iránya győzedelmeskedett. A BUX végül 0,35 százalékkal erősödve 28 51 ponton zárta a napot, a részvénypiac forgalma 28,...

Varsó bukta eddig a napot
A WIG20 a legnagyobb vesztese a régióban eddig a banki szektort érintő újabb rossz hírek keltett árfolyamgyengülésnek, Bécsben viszont a pénzügyi szektor gyengélkedése sem tudja lehúzni a mutatót...

[ Már 3205 magánszemély fordult hozzánk bizalommal! ]
 
Ugrás ügyfeleink véleményéhez »
Ugrás a hírlevél beállításokhoz »

[ Miért jár jobban velünk, vagyis ha nem a hitel intézeteket járja egyesével végig? ]
- Már elveszett az információk tengerében?
Mi világos, érthető módon segítünk eligazodni.

- A bankok/biztosítók általában elsorolják, ők mit ajánlanak, és milyen probléma esetén nem tudnak segíteni.
Mi személyreszabott tanácsot adunk a választáshoz, és ez önnek egy fillérjébe sem kerül. Ha létezik megoldás, biztosan megtaláljuk!

- A banki alkalmazottak nem mindig keresnek megoldást, ha bármi probléma felmerül?
Mi, ha létezik megoldás, megtaláljuk.

- Önnek időkiesés utazgatni, inkább a munkájára koncentrálna szívesebben?
Mi levesszük válláról az időrabló ügyintézés terhét és ha úgy kívánja, otthonában vagy munkahelyén keressük fel.

[ Mit nyújtunk mi? ]
ICT Solutions Bt.
Cím: 1133 Budapest, Vág utca 5.
Adószám: 22232221-2-41
Cégjegyzékszám: 01-06-771833
Telefon: 061-2370101
Telefax: 061-3390916
Kizárólag ismert, jónevű pénzintézetek hitel eit közvetítjük a legkedvezőbb kamatokkal. Uzsorakamatokból élő cégek termékeit nem ajánljuk.
Minden ügyfelünknek személyre szabottan keressük meg a legkedvezőbb megoldást.
Minden ügyfél és ügy egyformán fontos, akár 1.000.000, akár 100.000.000 Forintról legyen szó.
Velünk csak nyerhet, mert a tanácsadás teljesen díjmentes és kötöttségek nélküli, tehát csak akkor köt szerződést, amikor Ön jónak látja.

Mit veszíthet, ha megkeres bennünket? Semmit!
Mit veszíthet, ha nem keres meg bennünket? Egy rossz döntéssel akár milliókat is!

Konzultáció kérése itt

Ügyfeleink mondták:

S.A. (Budapest, 2007. 12. 28.)
Befektetéssel kapcsolatban kértem konzultációt. A tájékoztatással elégedett voltam, a feltett kérdésekre megkaptam a megfelelő választ az éppen aktuális pénzpiaci helyzetnek megfelelően. Az ajánlatok közül ki tudtam választani a számomra leginkább megfelelőt, a befektetés összetételéhez is kaptam információkat, amelyeket pénzügyi oldalakon való tájékozodás után ellenőriztem és a saját kockázatvállalásomnak megfelelően kialakítottam a befektetést.A hosszú távú magasabb kockázatú lehetőséget választottam. Az idő remélem nekem dolgozik:)

Kovács Ferenc (Budapest, 2007. 12. 12.)
Hitel kiváltáshoz és egy régi álom (vállalkozás beindítása) megvalósításához egy nagyobb hitelre volt szükségem. Ezért lényeges volt számomra, hogy a lakás forgalmi értékét vették figyelembe, és ennek megkapjam a maximális részét. A hitel elbírálásánál NEM volt szempont, hogy NEM én vagyok a lakás tulajdonosa.
A hitelcél.hu munkatársai maximálisan segítettek abban ,hogy minél hamarabb megkapjam a hitelt, mivel szorított az idő. Külön köszönet Klárikának és Viktóriának az önzetlen munkájukért.

B. P. (Budapest, 2007. 12. 06.)
Egy szabadfelhasználású hitelt vettem fel, de mivel erre csak egy kis időre van szükségem, ezért fontos, hogy a visszafizetés ára egy egyszeri szerződésmódosítási díj legyen, és a hitelhez tartozó életbiztosítást, ha akarom megtarthatom.
Meg vagyok elégedve, mert gyorsan, egyszerűen megkaptam a hitelt és ingyen kaptam egy értékbecslési véleményt. A hitelfelvételnél a tanácsadás, segítség valóban díjmentes volt.